« Kuinka blogimainstriimiä sinä olet? | Pääsivu | Tulevaisuuden netti-ilmaisua opettelemassa »

20.10.2007

Kommentit

pni

Eikö copywriterit ja journalistit ole myös kansalaisia, vaikka eivät pitäisi blogeja? Eikö sana kansalaisjournalisti nosta ns. tavallisen journalistin kansan yläpuolelle (hän ei ole kansaa, hän on journalisti, kansalaisjournalistit sen sijaan ovat tavallisia kansalaisia).

Voiko olla että bloggaajat eivät ole mitään "kansalais"-mitään. Eivät ole kansalaiscopywritereitä, eivät kansalaisjournalisteja.

Jos paperi olisi blogi, olisiko paperille kirjoittava kansalainen journalisti vai copywriter. Määritteleekö julkaisualusta kirjoittajan roolin?

erkka

"kansalaisjournalistien sijaan kansalaiscopywritereita?"

sijaan? miksei lisäksi? ;)

pni: Alustan sijaan pitäisi katsoa koulutusta ja ammattia. Etuliitteenä voisi aivan hyvin olla "ITE". ITE-taide... ITE-journalismi...

Teemu Arina

Mitä mieltä olet suomalaisista feikkiblogeista? Kirjoitin yhdestä säälittävästä yrityksestä äskettäin blogiini: Fake blog award 2007: Millanblogi.fi

Pirkka

Teemu: Tuohan on niin säälittävä yritys, että ei sitä tekisi mieli edes kommentoida! Olen täysin samaa mieltä kanssasi.

Tällaisessa tapauksessahan lukee Mainos koko tekeleen päällä, joten meille kuluttajille tämä on helppo tulkittava ja tyrmättävä.

Mutta entä sitten, kun mainosblogi on niin taitavasti tehty, ettei sitä todellakaan edes tunnista mainokseksi? Onko sillä edes mitään väliä, jos sen lukijat vain ovat tyytyväisiä?

Tämän kirjoituksen kommentit ovat suljetut.

Lukuvinkkini

Facebookissa

  • Henkilön Pirkka Aunola Facebook-profiili

Jaikussa

Soi juuri nyt

Blog powered by Typepad