« Vastuullisia yrityskansalaisia | Pääsivu | Netissä on kesän tuntua »

10.6.2007

Kommentit

PerttuT

Olen samaa mieltä. Joostin käyttökokemus masentaa, koska se on muuten niin mahtavaa, mutta sisältövalikoimaltaan suppeaa. Olen jopa katsellut sieltä viime aikoina NHL lätkää kun mitään varsinaista laatuohjelmaa tai suomalaista kamaa ei sieltä irtoa.

Televisiota en ole vuoteen enää omistanut, enkä ole kyllä jäänyt kaipaamaan. Leffat ja laatusarjat saa dvd:nä / teatterista ja Ylen uutiset & asiaohjelmat näkee netistä. Kyllähän siinä jotain aukkoja jää, mutta en ole havainnut vieroitusoireita.

Kimmo Pekari

Hei,

suosittelen kokeilemaan Windows media editionilla varustettua PC:tä olohuoneessa digiboxin sijasta. WME hoitelee kiitettävästi perus-TV tarjonnan, Joostin, Googlen, youtuben sekä kaiken muunkin netistä löytyvän elokuva yms -tarjonnan.

Pirkka

PerttuT: Kovasti ovat Joostissa henkseleitä paukuttaneet, ja lupailleet, että sisältöä tulee paljon ja lisää. Jäädään odottelemaan.

Itsekin olen kyllä huomannut, etten oikeastaan tarvitse televisiota tai tv-kanavia. Kaipaan vain ohjelmia, eri välineillä ja eri tavoilla.

Kimmo: Sitä on vaikea myöntää itselleen, että tuli tehtyä huono ostos... Mediacenter täytynee lisätä seuraavaan ostoslistaan!

Tämän kirjoituksen kommentit ovat suljetut.

Lukuvinkkini

Facebookissa

  • Henkilön Pirkka Aunola Facebook-profiili

Jaikussa

Soi juuri nyt

Blog powered by Typepad