« Nettistriimit nostamaan radioita? | Pääsivu | Saa tuijottaa »

27.6.2007

Kommentit

Teemu P.

Mac- ja Linux-käytöstä:
"Sama haaste näköjään toisella puolella kanaalia, ja uskokaa tai älkää, kyllä täälläkin tuohon ongelmaan ratkaisua mietitään. Malttakaa vain hetki!"

Raotatko vähän ajatteluasi? Onko kyse korvaavasta teknologiasta? Mac-ainakin pyörittelee tuolla wmv-laajennuksella Areenaa ja sitä ennen Elävää arkistoa ihan ongelmitta. Palvelun parannus tarkoittaisi siis sitä, että käyttöön otettaisiin joku riippumattomampi teknologia.

Vai luenko rivien välejä väärin ?-)

P.s. Hauska muuten tuo "Toisella puolella kanaalia" -ilmaisu. Mulla ainakin meni suuntavaisto ihan sekaisin :)

Pirkka

Heh. Rivien välistä tosiaan! :-)

Macin laajennuksella saa kyllä Elävän arkiston ja Areenankin pyörimään, mutta koko ajan mietimme myös helpompaa ratkaisua.

Windows on kuitenkin suurimmalle osalle käyttäjistä ihan passeli teknologia, joten se ei tule poistumaan, mutta jossain vaiheessa tuomme varmasti sen rinnalle toisenkin vaihtoehdon.

Aikataulusta ja ratkaisusta kerromme kyllä heti kun voimme!

Jepso

Mitä jos te siellä YLElläkin hylkäisitte kaikki DRM-kikkareet, jotka vain nostavat hintaa ja haittaavat luvallistakin käyttöä ja antaisitte sisällön ulos standardissa mpeg4-muodossa, mitä tuetaan jokaisessa käyttöjärjestelmässä?

Tuntuu naurettavalta, että esim. A-Studiota, jota jaetaan ilma- ja kaapeliteitse jokaiseen kotiin, halutaan verkossa suojella raskain DRM-tekniikoin, ettei kukaan vain kopioisi sitä. Se tuskin tulee olemaan suuri ongelma. Jos se sitä olisi, niin tallentavalla digiboksilla talteen otetut piraattikopiot ohjelmasta leviäisivät jo nyt. Eipä ole näkynyt.

Tämän kirjoituksen kommentit ovat suljetut.

Lukuvinkkini

Facebookissa

  • Henkilön Pirkka Aunola Facebook-profiili

Jaikussa

Soi juuri nyt

Blog powered by Typepad