« Varokaa huonojen mainosten pakkosyöttäjiä | Pääsivu | Unohdettu radio »

13.2.2007

Kommentit

Qtea

Hip Pirkka, olen itsekin viime aikoina perehtynyt Wikipediaan ja sen käytäntöihin. Kannattaa ehkä huomata Wikipedioiden rinnakkaisprojekti Hikipedia (http://hiki.pedia.ws/wiki/Etusivu), älyvapaa luulosanakirja, jonne kuka tahansa voi raapustaa. Se on tehty parodioimaan ajankohtaisia ilmiöitä, mutta minusta se parodioi (osin jo pelkästään olemassaolollaan) erityisen terävästi Wikipediaa (http://hiki.pedia.ws/wiki/Wikipedia), sen päätöksentekoa (http://hiki.pedia.ws/wiki/Wikipedian_p%C3%A4%C3%A4t%C3%B6ksenteko) ja ylläpitäjiä (http://hiki.pedia.ws/wiki/Wikipedian_yll%C3%A4pit%C3%A4j%C3%A4t).

Kannattaa vilkaista myös Wikipedian poistolokia (http://fi.wikipedia.org/wiki/Toiminnot:Loki/delete), jotta näkee, minkälaista roskaa sieltä jatkuvasti siivotaan pois. Sellaista "paavo on meidän luokkalainen sillä on hörökorvat"-tyyppistä materiaalia syntyy jatkuvasti.

Wikipedian 100 000 artikkelin juhlaseminaari pidetään 21. maaliskuuta klo 17–20, Kirjasto 10:ssä, se tullee olemaan kiinnostava.

Qtea

Olisi muuten aika ihkua voida postata linkkejä suoraan sun kommenttilaatikkoon ;)

Pirkka

Kiitos juhlasemmavinkistä, Qtea!

Itselleni Wikipedia (ja Hikipedia samoin) ovat vähän vieraampia, muuten kuin käyttäjän näkökulmasta. Seminaari täytyy nyt heti laittaa kalenteriin. :-)

Ja samalla tuli myös korjattua linkkiasetukset. Nyt pitäisi linkkien postaamisen onnistua tuosta vain!

Qtea

Jee Pirkka, kiitos linkkien enabloimisesta, nyt tämäkään seikka ei enää estä minua kommentoimasta erinomaisia postauksiasi. Tosin, jos vielä saa toivoa, niin vielä mahtavampaa olisi, jos tänne voisi postata html-koodia, jotta nuo rumat pitkät urlit eivät jäisi näkyviin ;).

Juhlaseminaarin ohjelma löytyy täältä:
http://fi.wikipedia.org/wiki/Wikipedia:100_000_artikkelin_juhlaseminaari#Ohjelma

Pirkka

Qtea: Joustava asiakaspalveluasenteeni joutuu nyt koetukselle, kun systeemi antaa laittaa rastin vain jompaankumpaan laatikkoon:

Allow limited HTML
If selected, commenters will be permitted to use HTML to format their comments.

tai

Auto-link URLs
If selected, all URLs submitted in a comment will be transformed into links.

Että kumpikos saisi olla? ;-)

Qtea

Hii, tuon muotoilun perusteella valitsisin näistä kahdesta ehdottomasti tuon ylemmän vaihtoehdon. Jos se on sama, joka sinulla aikaisemmin oli käytössä, niin siinä on jotain vikaa, koska en aikaisemminkaan kyennyt saamaan mitään html-linkkitageja näkyviin.

Jos se ylempi vaihtoehto ei oikeasti mahdollista html:ää (en ole tarkemmin ajatellut koskaan nähnyt typepad-blogia, joka mahdollistaisi) niin sitten tämä nykyinen vaihtoehto on tosi ok myös. Arvostan asiakaspalveluasennettasi :).

Pirkka

Kyllä se aiemmin tuolla ylemmällä moodilla oli, ja ainakin joskus olen itse html:llä saanut linkit tänne julkaistua. Ehkä Typepad vain kenkkuili väliaikaisesti?

Täytyypä kokeilla nyt rohkeasti itse - linkittämällä STT:n uutiseen.

Katsotaan miten käy!

Qtea

Ooh vau, minäpä kokeilen linkittää tuohon juhlaseminaariin.

Qtea

Jee, toimiitoimii! En voi käsittää, mistä johtuu, että minulla on vahva mielikuva siitä, että en aikaisemmin kyennyt linkittämään mitään.

Kiitos Pirkka säätämisestä kuitenkin, pahoittelen aiheuttamaani vaivaa.

Pirkka

Hyvä, että toimii!

Eikä tarvitse pahoitella ollenkaan - sain hyvän syyn tutustua pitkästä aikaa blogin asetusvaihtoehtoihin. :-)

Vista

Haha hauskaa kun vertaa tätä listaa yleisesti mediassa oleviin aiheisiin runescape ja pakkoruotsi ovat ainoat jotka eivät tule esille mediassa jokainen voi kysyä itseltään miksi

Tämän kirjoituksen kommentit ovat suljetut.

Lukuvinkkini

Facebookissa

  • Henkilön Pirkka Aunola Facebook-profiili

Jaikussa

Soi juuri nyt

Blog powered by Typepad