« Suomessa yli 11 000 wikipedistiä | Pääsivu | Kansalaisjournalistia kannattaa seurata »

17.2.2007

Kommentit

Tuija

Amen.

New York Timesissa oli muuten keskiviikkona juttu siitä, miten radiobrändit ovat yhä itsestäänselvemmin monimediaisia

(Is Radio Still Radio if There’s Video?)

Teija

Otin saman asian esille taannoin erään kaupallisen radiokanavan keskustelutilaisuudessa - radio on jäänyt mediakeskustelun sivuun ja tuntuu Suomessa tekijänoikeuksien varjolla parkkeeraavan jämäkästi kovin perinteiseen rooliinsa. Miksi ihmeessä? Keskustelunavaus vaiettiin kuoliaaksi väheksyvillä mutinoilla podcastien pienestä kaupallisesta merkityksestä ja tekijänoikeuksista ja visual radio-viritysten ontuvuudesta.
Nuorisoradioilla sentään on kasvavassa määrin jonkinmoista yritystä monimediallisuuteen, mutta kaupallisilla kansanradioilla verkon yli tarjottava lisäarvopuoli on lähinnä "osallistu kilpailuun" tasoista tavaraa... surullista. Kun asiayhteys ja mahdollisuudet olisivat niin ilmeisiä!

rz

Uutissa oli jälleen juttua Ylen nettilevitys suunnitelmista. Pirkka, onkos siellä kukaan tutustunut Joostiin? Kazaa & Skypen peruja, joten hajautetun vertaisverkkon käyttöön on ehkä tarpeeksi osaamista. ;)

Pirkka

Joostia on täällä kyllä seurattu suurella mielenkiinnolla. Naapurihuoneen kolleegakin siitä jo bloggasi.

Vertaisverkkosysteemit ovat erittäin houkuttelevia, mutta koskapa asian päättäminen ei ole omissa käsissäni, täytyy keskittyä lobbaamaan asiaa oikeissa paikoissa oikeille henkilöille!

Tämän kirjoituksen kommentit ovat suljetut.

Lukuvinkkini

Facebookissa

  • Henkilön Pirkka Aunola Facebook-profiili

Jaikussa

Soi juuri nyt

Blog powered by Typepad