« Mainostoimistot kilpailemaan kuluttajien kanssa? | Pääsivu | Google ohittaa kaupalliset televisiokanavat »

2.11.2006

Kommentit

Mari Koo

Mielenkiintoiselta kuulostaa! Ajan puute ja tottumus tiettyjen medioiden käyttöön tiedonhankinnassa lienee monelle syy siihen, etteivät he blogeissa pörrää.

Mielenkiintoista olisi kuulla ehkä myös tästä ajankäytöstä enemmän, eli jos blogia kirjoittaa tai niitä lukee, niin kuinka paljon ja mistä se on pois.

Mutta hyviä jatkokysymyksiä teillä on tulossa, mainiota!

Teppo

Kovin, kovin mielenkiintoista. Kaikkein kiintoisinta minustakin olisi kuulla nimenomaan blogimaan hiljaisten ajatuksia - siis niitä, jotka lukevat satunnaisesti joitain blogeja, mutta eivät aktiivisesti seuraa mitään, osallistu kommentoimalla tai pidä omaa blogia. Eikö kiinnostavia blogeja ole, puuttuuko aikaa vai onko pikemminkin niin, että aikaa ei ole sen mielenkiintoisen blogin etsimiseen?

Sigge

"Miten kukaan jaksaa lukea jonkun teinin päiväkirjaa?"

Törmään usein siihen, että mielikuva blogeista voi olla hyvin kapea.
Tässä on yksi tutkimuskysymyksen paikka.

Viime presidentinvaalien aikaan epäilytti kovasti, kirjoittivatko kaikki ehdokkaat blogejaan itse. Kehnosti vaikutustarkoitukseen valjastetut blogit pilaavat kaikkien blogien mainetta.
Blogien uskottavuus ja mielikuvat niiden taustalla piilevistä motiiveista on toinen mielenkiintoinen aihe.

Kivis

Mun lounasblogissa (http://kiviluoma.typepad.com/lounasneuvo/) on viikossa muutama sata uutta eri kävijää. Kommentteja tulee viikossa ehkä yksi.

Mielenkiintoista nähdä, että nyt kun vaihdoin blogialustaa, yllyttääkö Typepad Bloggeria paremmin kommentoimaan. Vanhat kommentit tosin hävisivät bittiavaruuteen...

Toisaalta mä saan jonkun verran privaviestejä, joissa bloggauksia kommentoidaan.

nico

"Puuttuvatko meiltä näitä ryhmiä kiinnostavat blogit..."

Tähän kysymykseen liittyen olisinkin kysynyt että mitä meiltä tarkoittaa? Ei varmaan ole kotimaisia blogeja niin suurelta aihealueelta tai ei ainakaan laadukkaita ja kiinnostavia siinä mielessä että ne voisivat kilpailla ulkomaisten kanssa.

Tätä olen usein tuonut esiin omissa jutuissani ja tullut mm siihen että tämä johtuu siitä että ei ole mahdollista tai hyvin vaikeaa kaupallistaa kotimaista niche blogia - lukijoita (=mainosrahat) eivät siihen riitä. Suurin osa kotimaisista blogeista ovat harrastusta ei liiketoimintaa. Tämä ikävä kyllä vaikuttaa laatuun ja siihen että suurin osa kotimaisista blogeista ovat päiväkirjoja eikä juuri muuta.

nico

Tuohon edelliseen tarkennusta. Älkää siis ymmärtäkö väärin. Päiväkirjoja on ihan kiva lukea ja näitä sekä muita kotimaisia laadukkaita blogeja on olemassa. Ei tosin samalla tavalla tai laajuudessa kun esim USA:ssa.

Tämän kirjoituksen kommentit ovat suljetut.

Lukuvinkkini

Facebookissa

  • Henkilön Pirkka Aunola Facebook-profiili

Jaikussa

Soi juuri nyt

Blog powered by Typepad