« Yhden asian verkkokauppa | Pääsivu | Brändätyn viihteen uusi taso »

6.10.2006

Kommentit

Janne Jalkanen

Kommentoinpa täällä.

Teppo

Vanhat palvelut ovat olleet kyllä melkein samanlaisia, mutta nettikakkonen on tehnyt niistä pirusti helppokäyttöisempiä. Geocitiesiin sai ilmaiseksi kotisivut, mutta piti osata tehdä sellaiset ja käyttää vielä ftp-ohjelmaa.

Jannen heitto marthastewartisaatiosta on hyvä. Olisiko se suomeksi strömsöläistymistä?

Pirkka

Marthastewartization ja strömsöläistyminen! Kiitos hienoista termeistä Janne ja Teppo! Mysbyrå palautui välittömästi mieleeni...

Helppokäyttöisyys on varmasti tärkein asia, joka on nostanut näitä uusia palveluita ohi vanhojen kehäraakkien. Toivottavasti uudet palvelut luovat uuden käytettävyyden vaatimustason.

Strömsöläistymistä ehkä lisää myös sisältöjen määrän huikea kasvu.

Mitä enemmän netistä löytyy kaikenlaista ja kaikentasoista kamaa, sitä voimakkaampi on tunne siitä, että itsekin voisi ja pystyisi.

Uskon ja toivon, että tämän tunteen myötä yhä useampi myös kokeilee itse julkaisemista.

Eero

Käyttäjävetoisuutta vai käyttäjälähtöisyyttä.. Mitä enemmän mietin koko juttua, sitä enemmän touhu näyttäytyy lähinnä näkökulman vaihdokselta ja/tai asennepäivitykseltä. Oikeastaan kaikki web2:seen liitettävät jutut ovat kuitenkin olleet olemassa jo kauan ennen koko käsitettä.

Sopisiko tähän sitten se "pari piirua ihmisen suuntaan". Korvaten sanan "pari" sanoilla "hiton monta".

Janne Jalkanen

Moni teki kotisivut Web 1.0 -huumassa, vain siksi, että niin piti tehdä. Mutta siihen se sitten jäikin.

Saas nähdä, mitkä Web 2.0 -kilkattimet jäävät vielä elämään. Veikkaukseni on, että Linkedin ja muut jäävät melko harvojen leikkikaluksi pidemmän päälle...

Strömsöläistyminen on loistava sana!

Niko

Tuntuu, että puhutaan "web2.0aan menemisestä", että "nyt tehdään jotain 2.0aa".. ja kuitenkin sinne web2.0aan useasti vaan joudutaan. Irc-galleria ja habbo on yhtäkkiä tosi 2.0aa kun joku on keksinyt että näissä palveluissa teinarit keskustelee keskenään.

Olen edelleen sitä mieltä että Web 2.0 on mainio termi -- webiä tekevien toimistojen myyntitykkien käyttöön. Tarkalla merkityksellähän ei silloin ole niin väliä. ;)

Tämän kirjoituksen kommentit ovat suljetut.

Lukuvinkkini

Facebookissa

  • Henkilön Pirkka Aunola Facebook-profiili

Jaikussa

Soi juuri nyt

Blog powered by Typepad