« Mahdollisuus vs. järkevyys | Pääsivu | Seiska uhkaa oikeudella »

26.5.2006

Kommentit

Antti

Olen Pirkka kanssasi aivan samaa mieltä. Mielestäni keskustelu pitäisi vielä juuri tänne syvemmälle tasolle, eikä siihen että Lordi fanit vihastuivat. Kyseessä kun olivat muut ihmiset kuin Lordin fanit (heitä tuskin on yli 180.000). Hienoa, että näitä esimerkkejä kuluttajien vallan kasvusta tulee kokoajan lisää. Vähitellen medioiden ja kaikkien kuluttajien kanssa olevian organisaatioiden olisi herättävä ajoissa tähän ilmiöön. Vielä toiminta on ei ole proaktiivista, vaan vasta toimitaan kun jotain menee pieleen...

Eero

Hyvä kirjoitus. Näköjään olvikin on perunut mainostuksensa lehdessä.

Kuluttajien aliarvoiminen näyttää (ainakin) tällä hetkellä tuntuvan hyvinkin konkreettisesti. Pitempi aikaväli on sitten asia erikseen.

Tietyllä tavalla selkkaus muistuttaa osittain klassista kryptonite-lukon tapausta. Netissä nopea tiedonvälitys, ja valtamedia vie tiedon lopulta suurillekin massoille.

Itse olen tosin hieman ihmetellyt sitä, että lämpö on kohdistunut todella vahvasti lähinnä pelkästään seiskaan eli "henkilöitynyt" siihen.

Paha ilkeä juorulehti, joka nyt tarjosi kunnon vihaamisärsykkeen kaikkien näiden vuosien jälkeen? Vai onko se vain se ensimmäiseksi huomatun etuoikeus?

Pirkka

Lienee siinä on ensimmäisen etuoikeutta, mutta uskoisin tässä olevan mukana myös patoutunutta vihaa.

Joku fiksu - en nyt löydä linkkiä tähän mistään - sanoi tätä iltapäivälehtien lööppikeskustelun jatkeeksi, ja itse uskon tähän.

Osa ihmisistä on ihan oikeasti kyllästynyt mediaan, joka heidän mielestään käyttäytyy sananvapauden kilven takaa törkeästi.

Tämän kirjoituksen kommentit ovat suljetut.

Lukuvinkkini

Facebookissa

  • Henkilön Pirkka Aunola Facebook-profiili

Jaikussa

Soi juuri nyt

Blog powered by Typepad