« Onko netti mies vai nainen? | Pääsivu | Kärpäsparvena uutisten perässä »

9.9.2007

Kommentit

T

Kysymys: mitä tehdään kun tarjolla ei ole oikeita uutisia, tyhjä palstatila pitää saada jollain täytettyä, olisi ihan kiva kokeilla paljonko sitä vaikutusvaltaa on ja halutaan antaa kuva että ollaan "pienen ihmisen asialla"?

Vastaus: aloitetaan uskomattoman laaja kampanjointi/uutisointi jostain pienestä triviaali-aiheesta, ja ennen kuin kukaan ehtii sanoa "niin onko tässä joku pointti", meillä on tavaraa viikosta kuukausiksi.

TV: Nim. kyyninen median seuraaja ;)

Matti

ENTÄPÄ JOS "Oma kaupunki Kaisaniemi" -teeman korvaisi samassa laajuudessa "Oma kaupunki terveysasemat" tai "Oma kaupunki Marian sairaala" -teemalla? Hmm...

Pirkka

T: Ehkä pieni kyynisyys on hyvästä. Varsinkin silloin, jos erilaisten kampanjointien ytimenä on asia, joka ei normaalisti kuulu median agendalle...

Matti: Hyvä kysymys! Voi olla, että tuollaisen teeman ympärille olisi vähän vaikeampaa rakentaa iloista, brändättyä puistotapahtumaa.

Tosin jos joku media saisi nykypäivänä 5 000 ihmistä perusterveydenhoidon puolesta puistoon kokoontumaan, niin se olisi jo hatunnoston arvoinen saavutus.

Hesarille on sanottava isoksi plussaksi se, että he käsittelevät näitä oikeasti tärkeitä asioita lehdessään hyvin myös ilman teemaviikkoja. Sitä arvostan.

pni

Haisee metropolivauvalle.

Tämän kirjoituksen kommentit ovat suljetut.

Lukuvinkkini

Facebookissa

  • Henkilön Pirkka Aunola Facebook-profiili

Jaikussa

Soi juuri nyt

Blog powered by Typepad