« Tee hyvä tavaraa ja pääset televisioon | Pääsivu | Ystäviä ja tuttavia »

8.11.2006

Kommentit

Teija

Tiedoksesi vaan, että lumisotahaasteesta pidetään kiinni, vaikka se sitten olisikin vain tällaisen ylevän improvisaatiobloggausharjoituksen ilmentymä!

Asiasta viidenteen: Keksin muuten tänään, että jonain päivänä teen teknologistieteellisen kokeilun ja lähetän valikoiduille ihmisille sinne toimiston eri kerroksiin faksilla pyynnön kahville. Ja katson kuinka monta päivää kuluu, että viesti menee tällä vielä jokunen vuosi sitten niin edistyksellisellä menetelmällä perille, Kas kun vahvasti epäilen (siinä sermin takana aikani istuttuani), että näinä instant messaging aikoina esimerkiksi herra Aunola tuskin osaa käyttää enää edes lankapuhelinta.

Tuija

teija,

*etenkin*, koska se on improvisaatioblogausharjoituksen ilmentymä. :)


Maija Aalto

Kiitoksia esseevastauksesta - ihanaa, kun joku jaksaa kommentoida noin perusteellisesti.

En muuten usko, että tuo "Me emme voi linkittää ulos palvelustamme" on enää Suomessa se yleisin asenne. Rapakon takanahan asiasta keskustellaan kiivaasti. Luulisin kuitenkin, että meillä ainakin useimmat toimijat yrittävät tarjota linkkejä lisätietoon muuallakin kuin omassa palvelussaan. Harkintaahan tässäkin silti tarvitaan, linkkejäkään ei sovi olla tolkuttoman suurta määrää, mielestäni.

Pirkka

Teija ja Tuija: Aivan kuten Tuija sanoi, ei se improvisaatioleikki yhtään vähennä lupauksen arvoa, ehkä jopa päinvastoin.

Nähdään takapihalla - sääennustusten mukaan ei ihan vielä tällä viikolla!

Lankapuhelimesta puheenollen, en muista milloin olisin viimeksi sellaisella soittanut. Vähemmästäkin sitä menee sormi suuhun! Faksin lähetin... Hmmm. Ehkä viime vuonna?

Onneksi meillä on töissäkin jo ip-puhelimet, niin ei tarvitse analogista kikkailua jatkaa!

Maija: Hyvä, jos jaksoit lukea - innostuin vähän! Olo oli vähän kuin lukion tenttiviikolla... ;-)

Hieno homma, jos medioiden asenne on muuttunut linkityksen suhteen. Silti aika harvoin sitä näkee hyviä linkityksiä.

Mieleeni tulikin se, että voisiko kyse olla ennemminkin siitä, ettei verkkopalveluita ole suunniteltu ulospäinlinkityksiä silmälläpitäen?

Ehkä linkityksille ei ole mietitty tarkkaa roolia tai edes järkevää fyysistä paikkaa sivustossa - "laitetaan ne sitten sinne jutun loppuun, jos niitä on."

Esimerkiksi BBC:n uutispalvelun oikea reunapalsta osoittaa minun mielestäni sen, että he ovat mieltäneet linkitykset merkittäväksi osaksi omaa palveluaan.

Tämän kirjoituksen kommentit ovat suljetut.

Lukuvinkkini

Facebookissa

  • Henkilön Pirkka Aunola Facebook-profiili

Jaikussa

Soi juuri nyt

Blog powered by Typepad